- hjælper dig til balance i krop og sjæl

clipboard.jpg


 

 

Startside

 

 

Bachs blomster remedier

Følelser har vi alle. Det hverken kan eller skal der laves om på.
Men hvis negative følelsesmæssige tilstande fylder for meget i dit liv,
så kan du vælge at få blandet en behandlingsflaske med Bachs blomster remedier.
Dr. Bach anvendte samtalen til sammen med klienten at vælge remedier. Jeg benytter samme oprindelige fremgangsmåde.
Du fortæller om, hvad du synes er svært og hvilke følelser, der fylder på en negativ måde. Sammen afklarer vi, hvilke remedier der er relevante og hvordan der bør prioriteres.
Test kan være en hjælp til at afgøre, om det er de helt optimale remedier, vi har valgt.  
Det er meget effektivt at kombinere Bach remedierne med såkaldte "affirmationer" (sætninger), der er positive udsagn om din livssituation og dine relationer. Disse skaber nye og mere positive tankebaner, mens Bach remedierne snarere virker på følelserne. Det er en virkelig stærk kombination.
En vigtig del af Bach konsultationen består i, at du får de negative følelser frem i lyset og får indsigt i, hvorledes Bach remedierne helt konkret hjælper.  På den måde bliver virkningen mere tydelig for dig.
Bach konsultationen giver nyt livsmod og konkrete hjælpemidler: behandlingsflaske og positive affirmationer!

Konsultation pr mail:
Du skriver en mail hvori du forklarer hvad du ønsker at få hjælp til. Beskriv kort din nuværende situation, med fokus på de følelser der pt. generer dig. Konsultationen tager udgangspunkt i nuet, og du behøver derfor ikke skrive meget om din fortid, med mindre det er relevant for dit nuværende problem.
Til priser...

Telefonkonsultation:  Du bestiller først en tid til samtalen. På den aftalte tid ringer du op, og vi taler den tid, du har behov for.  Indholdet er det samme som ved en alm. konsultation, men det tager ofte kortere tid at afklare hvilke remedier der skal anvendes.
Til priser...

Bach test
Her tester jeg FØRST behovet for remedier, og dette danner grundlag for en kort snak om de valgte remedier og i hvilke livssituationer og relationer, de kommer til udtryk. Testen egner sig især godt til børn og unge mennesker, som KAN have sværere ved at "finde frem til", mærke og tale om følelserne.
Til priser...
 

Dr.Edward Bach (1886-1936) var læge og homøopat. Startede som konventiel læge med blev interesseret i homøopatien og Hahnemans tanker om personlighedens indflydelse på sygdom. I denne periode udviklede han en yderst virksom art naturmedicin kaldet nosoder. Men glæden ved naturen og hans søgen efter en enkel helbredelsesmetode, førte ham videre. Over en periode på ca. 8 år fandt han således frem til de 38 remedier, vi kender idag. Han prøvede dem hen af vejen af på sine mange patienter og havde gode resultater, også på fysiske sygdomme.
Tilbage til Heilpraktik.........

 

 

 

 

- hjælper dig til balance i krop og sjæl